Bragernes kvartal er en drøm av et boligprosjekt. Her har du sjansen til å sikre deg et hjem som gjør at du føler deg spesiell. Og kanskje litt annerledes. Ikke veldig annerledes men akkurat så mye at det merkes. Rett ved Bragernes torg har vi bygget 125 moderne leiligheter med parkeringskjeller og grønne utearealer. 

Bragernes Kvartal samler de beste boligkvalitetene i ett prosjekt; på solsiden, med utsikt og eneboligfølelse i leilighet. Midt i byen, med alt du trenger av byens tilbud rett utenfor døren. Med et servicetilbud som imøtekommer viktige behov for boligkjøpere, som felles bilpool og egen gjesteleilighet. Og med et stort gårdsrom i midten som felles hage og oppholdsrom, solide utemøbler, og vakre grøntarealer. For det gode livet, det enkle livet og det innholdsrike livet.

Å bo er noe av det viktigste for nordmenn flest. For veldig mange representerer det kjernen av livskvalitet. Alle som har vokst fra førstegangsboligen og kanskje flyttet en gang eller to blir kompetente boligkjøpere som vet hva de vil ha.

Vi har utviklet Bragernes Kvartal for at du skal trives så godt at ditt liv i sentrum blir sentrum i ditt liv.

Meld din interesse så skal vi gi deg mer informasjon om prosjektet.